Otto // Open Pantry

Otto // Open Pantry

Seit Oktober 2019 gibt es im Otto Produktfokussierte Küche in lockerer Atmosphäre. Die enge Beziehung zu Jägern, Bauern und Fischzüchtern war von Anfang einer der wichtigsten Grundsätze. Im kleinen Restaurant in der Oderberger Straße und in ihrer Testküche B34 in der Schorfheide stellen Gründer Vadim Otto Ursus und sein Team Schinken und Saiblingsgarum her, züchten Koji-Pilze und kochen Sirup. Mit Ottos Open Pantry öffnet das Restaurant seit März seine Vorratskammern und Reifeschränke. Hier gibt es neben Klassikern wie Wildgoulasch und Linseneintopf auch viele der Produkte, die sonst ausschließlich in der Küche des Restaurants verwendet werden.  Wie die Gerichte die dort entstehen sind auch die Produkte von Ottos Open Pantry  gradlinig aber undogmatisch und vor allem lecker.

 

Since October 2019, Otto has been focused on serving food that celebrates the seasons in a relaxed atmosphere at their Oderberger Straße restaurant. The close relationship with the farmers, hunters and fisherman of Brandenburg is one of the most important principles for the founder Vadim Otto Ursus and his team. Since March the restaurant has been offering their 'Otto Open Pantry'. The products include stews, cured meats, preserves, kombuchas and liqueurs that they make themselves both in their test kitchen B34 in Schorfheide and in the restaurant. In addition to classic dishes such as game goulash and lentil stew, there are also products that have been staples for the otto kitchen since the beginning that can now also be enjoyed at home. Like the dishes that are created there, the products from Otto's Open Pantry are simple and, above all, delicious.

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